Nejnovější recenze ze sekce Úvazky
libovej sedáček za libovou cenu
- To nejlepší na trhu (asi, podle reakcí známých). V porovnání se starým sedákem - ani nevím, že mám něco na sobě - žádé otlaky apod. Jen je třeba si to dobře naštelovat.
- Cena odpovídá kvalitě, ale je prostě vysoká.
...
- Krásné a kvalitní zpracování.
Líbí se mi kvalita/cena.
Zaujala mě možnost odepnutí vršku.
Můžu lézt do studny, po stromech, lešení.
Díky rozepínání je možné ho rychle nasadit a sundat.
Rychle upravit pro pohodlí při různém druhu práce.
A ta kvalita zpracování, je fakt pěkná.
- pohodlný sedák, nikde neřeže
spokojenost
- Výborný, pohodlný sedák za příjemnou cenu
Výborný, pohodlný sedák za příjemnou cenu
- jednoduchý, kvalitní , cena
Sedí výborně a je to Český výrobek O kvalitě se není nutné vůbec bavit. - pevný
- kvalitní
- kovové přeský
- dobře vypadá
Singing Rock TECHNIC standard
Přidáno: 9. července 2015
(naposledy upraveno 9. července 2015)
Zakoupeno v SingingRockshop.cz
Dalo by se říci: "Za málo peněz hodně muziky"
- Dobry pomer cena/vykon
Spokojenost..
- výborný poměr cena/užitkovost
- osvědčená značka, zaručující špičkové výrobky
- kvalitní zpracování
- pohodlný, a díky "petzlovským vychytávkám" i přesně nastavitelný
- s výrobky francouzské firmy PETZL mám dlouholetou zkušenost a zatím mě nikdy nezklamaly
- Velmi lehký a skladný
- Nenasákne vodu/pot
- Rychloupínací přezky
Není to žádné extra polstrované křeslo na půlhodinové sezení, ale zato jde sbalit na cca 20×10cm.
- V setu je vše potřebné, jen škoda že není magnésiová kulička místo kostky.
- Pokud lezete v jednom dni déle, začínají řezat popruhy na nohách na vnitřní straně stehen.
Jako začátečník bych určitě neváhal si tento set koupit. Řezání není nijak hrozné, ale například vím, že základní sedáky od Rock Empire neřežou.
- ok
ok
jeden z nejlehčích sedáků na světě poskytující adekvátní komfort! cca poloviční hmotnost proti konkurenci.
lehký,snadná manipulace,pohodlný,kvalitní materiál a zpracování
- rychloupínací
- nastavitelnost nohaviček
- 4 materiálové poutka + 1 vzadu do 50kg
- padne každému
- méně pohodlný na delší lezení
Můj první sedák a zcela stačil. Pořídila jsem ho za 300 kč. Stačí do půjčoven, už kvůli nízké ceně, ale to je vše. Je méně pohodlný. Rozhodně nedoporučuji zkušeným lezcům a těm co lezou dlouhé cesty.
- dobře sedí
dobrá cena
- jistítko Ferry (reverso) je použitelné i na ven, většinou bývá v setu obyčejný kýbl.
výborný poměr cena/výkon
dobré setové jistítko
Reakce obchodu ECstore.cz
Ano, za ty peníze je to super set. Více zde: https://www.ecstore.cz...
- Lehký, jednoduchý, bezpečný, moderní design, krásné barvy, jednoduché a bezpečné nastavování, velké větrací otvory, všechno dokonale funguje, nic neobtěžuje...
- v krajních mezích nastavení se vzadu vyosují gumičky na držení nohavic -na funkci to nemá vliv, není to zásadní, ale spíše estetická nedokonalost
Určitě doporučuji, je to již druhý dětský úvazek v naší rodině od firmy Ocún a opět super, až si budu kupovat nový sedák pro sebe, tak to bude taky Ocún
produkt splňuje moje představy, doporučuji pro lezení na stěnách
- Paťuje:-)
- Asi nic.
Dobrý.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »