Nejnovější recenze ze sekce Úvazky
- Lehký, vzdušný, kvalitně vyrobený, pro děti atraktivní červená barva.
Bez problému.
- Zpracování
- Váha
- Barevnost
- Snadné a pohodové navlékání - díky sponě
- uživatelce chybí vzadu uprostřed pásu poutko na přichycení váčku s magneziem - není problém ale mít váček s páskem
Lehký precizně vyrobený úvazek, barevně spíše na stěny. Na skály bych volil tmavší verzi (no jsem rodič no :)) Produkt je perfektní.
- dobře sedí a je pohodlný
dobře sedí a je pohodlný
Mám dámský úvazek Petzl Luna - tu starší verzi, která se mi mimochodem líbí mnohem víc, než ta aktuální, tudíž jsem ten "samý" vybrala i muži. Úvazek Calidris je parádně vzdušný, dvě přezky pro vycentrování v pase by mohli dávat všude, nikde nic netlačí, vše sedí, na poutka se vleze hodně materiálu. Nemyslím, že bych vybrala lépe.
- dobrá cena
- trochu mi chybí obal pro skladování, výrobek pouze v igelitovém sáčku :(
- jedná se ale jen o drobnost
- Více poutek na materiál s velkou nosností
- dvě kapsičky na drobné předměty
- široká a pohodlná
- příjemná cena
- nejsou
doporučuji
- skvělá cena
- sedák lehký
- prostě dělá to co má :)
- překvapil maglajzák, skvěle se používá
- chvíli mi trvalo, než jsem si na sedák zvykla
krásně sedí a je velmi variabilní - i pro nejmenší dětičky - naší dcerce jsou dva roky a výborně jí padne :-)
- rychlé oblékání,bezproblémové dotahování popruhů,po utažení se samy nepovolují. Pohodlný, měkký, jsem schopna v něm chodit, jistit, lézt celý den
- červená barva je spíš oranžová ale to je jen designový problém
Skvělý sportovní sedák
spokojenost
Perfektní
tento sedák jsem ještě nezkoušel, ale brzy budu mít možnost - chtěl jsem jej kvůli velice příznivé ceně.
Super pracovní uvazek, a za ty peníze lepší neseženu
- Pro mě - začínajícího lezce - dostatečná výbava za dobrou cenu. V létě sedák využiji i na ferraty. Sedák "sedí", kyblík jistí, vše o.k.
- Zatím nic...
Ve srovnání s výbavou ve stejné cenové kategorii jiných výrobců (doteď jsem si půjčoval) nevidím rozdíl. Mám ale cenově výhodný set, barevně sladěný (což může být pro ženy důležité :-)
- Pěkné provedení
- Dobrá cena
- Nesmyslná poměr obvodu pasu a stehen.Nohoavičky jsou zbytečně veliké.Nicméně tu informaci jsem měl předem
Jinak spokojen
- dcera spokojená,velký rozsah nastavení,pohodlný
poměr cena/kvalita,splňuje co jsem očekával
Za ty peníze paráda
- Lehký, kvalitní, pohodlný sedák - jsem spokojen
- Škoda, že není ve více barevných variantách :-) . Ale to je jen zanedbatelné mínus !
Tabulka velikostí se moc neshoduje se skutečností.
Podle tabulky bych měl mít XL, vyzkoušel a koupil jsem L , ale i tak je stažený skoro nadoraz.
- Celkem lehký sedák
- dobře sedne
- Pohodlný - i na delší sezení ve štandu
- dostatek poutek...
- pod ním se člověk potí
- na jedné straně je starší typ přesky - pokud vám je sedák na dolní hranici (spíš větší), tak v pohodě, neb stačí povolovat jen jedna. Jinak na to holt nezapomínat...
- čas ukáže, jestli se nohavičky nebudou kroutit
fajn sedák na bigwall - za tu cenu
Výborný set za skvělou cenu