Nejnovější recenze ze sekce Úvazky
- Paráda!
Lepší, než jsem očekával!
Reakce obchodu ECstore.cz
Ano, je doslova skvělý :-)
Více o sedáku zde http://www.ecstore.cz...
Singing Rock Guru
Přidáno: 1. března 2014
(naposledy upraveno 3. března 2014)
Zakoupeno v SingingRockshop.cz
- Pohodlný
- Design
- Škoda, že není "Guru packet"
Můj první sedák. Sedí dobře. Je pohodlný i při delších sezeních. A navíc se mi líbí barevná kombinace.
Jediná škoda je, že se nedělá "Guru packet", protože v další kombinaci s jistítkem a HMS karabinou to vyjde dráž než prodávaný "Versa packet".
Za mě, ale vřele doporučuji.
Dobrá kvalita, sedí výborně.
- široký rozsah velikosti pro děti
- dotahování v pase jde pro dítě ztuha
nemá konkurenci
- Kvalitní materiál i zpracování. Definitivně výrobek prověří až praxe.
Dcera se zetěm si zatím pro ani ne tříletého synka postroj k lezení vypůjčovali, přáli si k Vánocům, abychom pro něj koupili vlastní. Nejvíc věřili značce Ocún. Zkušenosti budou moci poskytnout až po nějakém čase.
- Krásná kytička na zadní straně ;-)
- Pohodlný
přijatelný poměr cena/kvalita
- Docela pohodlné oblékání.
- Určitě je fajn, že má několik kovových úchytů...hned při prvním použití při rizikovém kácení jsem to velice ocenil.
- Kvalitní provedení
- zatím nevím
doporučuji...za tuto cenu slušný výrobek, prozatím nemám žádný problém. Samozřejmě při delším používání a zavěšení by mohl být problém nevypolstrovaná vrchní část, ale mně osobně to hold nevadí, jelikož jej budu používat především v zimních měsících a to mě to dřít nijak nebude. Je to asi na posouzení každého.
- pěkná barva
- ve své jednoduchosti dostupný cenově
- pohodlné polstrování, bezpečné zapínání
- nesmí se moc přibrat ani ubrat na váze, když se na nohavičkách nedá upravit velikost, díky čemuž se nedá použít např. v zimě
rozhodně doporučuji pro sportovní lezení
Musel jsem řešit dopravu staršího psa do 1. patra,schody už jsou problém.
- Dobrá cena.
Dobrá cena.Doporučuji.
- neni vypolstrováno, takže je trochu složitější se do sedáku dostat
úchytné oko vzadu
- Velmi povodený sedák, sedí jako ulitý
- Gumička na nohavičkách eliminuje různě široká stehna
- Pohodlný pro sezení na štandu
- Trochu vyšší cena
Doporučuju
- Kvalitní zpracování, cena, jednoduchost.
Je levný, líbí se mi jeho jednoduchost. Akorát nevím jak dlouho vydrží gumičky které spojují nohavičky s pasem.
kvalitni sedák
- Lehkost, jednoduchost použití.
Maximální spokojenost.
- Maximální spokojenost, pohodlný sedák, splňuje přesně požadavky na speleo akce
Maximální spokojenost s produktem a rychlostí vyřízení objednávky.
- Lehký, skladný, pohodlný.
Skvělá je možnost obléknout sedák bez zvedání nohou - hodí se v náročnějším terénu, když máte boty od bláta či mačky a v neposlední řadě při únavě.
- Lehký, pevný, ale i levný!
Výborný sedací úvazek. Doporučuji!
- Splňuje očekávání.
Doporučuji z hlediska formy objednání zboží, zboží přišlo dle objednávky.
- Cena.
- Kvalita.
- Desing.
Sedák sice nebyl pro mě a nepoužívám ho, ale měl jsem možnost si ho vyskoušet a neměl jsem s ním žádný problém. Pořizoval jsem ho začínajícímu lezci a musím říct že pro začátečníka za tu cenu je to dobrá věc.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]