Nejnovější recenze ze sekce Úvazky
- kvalitní provedení, seřiditelnost na velké rozpětí, zadní navazovací bod
Použili jsme úvazek pro zajištění dítěte při chození v Prachovských skalách. Předpokládám, že poslouží i později při lyžování.
- Sedák, který na sobě ani necítíte. Skvěle skladný. umožňuje maximální pohyb.
Skvělý, lehký sedák, který sbalíte i do větší kapsy. Nedá s v něm sedět nijak extra dlouho, protože popruhy nejsou příliš široké. Na stěnu nebo kratší výstupy je ale nepřekonatelný.
- jednoduché zápínání
- kvalitní konstrukce
- vhodné i pro začátečníka
- koupila jsem si menší velikost, sedák mi sedí, přesto se mi zdá, že parametry výrobce u nohavic jsou trochu menší, než uvádí výrobce
kvalitní výrobek
- maximálně pohodlný (nedře u krku)
- rychlé nastavení
- snadná změna velikosti
- efektivní umístění ok na materiál
Prsní úvazek Ocún Variant je v současné chvíli nejpovedenější model na českém trhu. Díky "kšandičkové X" konstrukci společně se širokými popruhy je maximálně pohodlný a nehrozí nepříjemný pocit dření na krku oproti technologicky jednodušší osmičkové konstrukci u levnějších úvazků. ABS "rychlopřezky" umožňují bleskové nastavení podle aktuálního oblečení. Materiálová oka jsou chytře umístěny tak, aby nesený materiál co nejméně zavazel a byl po ruce.
Díky těmto vlastnostem se perfektně hodí zejména pro výstupy po zajištěných cestách (klettersteig, via ferrata), horské lezení a lezení v ledu. V neposlední řadě je také díky rychlopřezkám a pohodlné konstrukci vhodný do půjčoven – v naší půjčovně můžete osobně otestovat a vyzkoušet. Vnadnějším ženám by "kšandičková X" konstrukce nemusela padnout ideálně, v tomto případě je dobré úvazek pečlivě vyzkoušet a případně zvolit jinou (osmičkovou) konstrukci.
- Jednoduchost, funkce, kvalita
O.K.
- Perfektně sedí na těle
- vzdušný (nikde se člověk nepotí)
- velice prakticky řešený
- kvalita¨
- design
Sedák je za cenu 850 kč na velice dobré úrovni...
Myslím že je vhodný nejen na skalní či halové lezení ale i na VHT kde oceníte jeho skvělou váhu a prodyšnost
- Dá se dobře nastavit. Je pohodlný.
- Úvazek mi přišel v jiné barvě. Nevadilo by kdyby se dělal i v menší velikosti.
Úvazek doporučuji, s výrobky od f. Petzl jsem vždy spokojen.
- Splňuje to co jsem očekával a jak udával popis výrobku.
Vše ok.
- Splňuje to co jsem očekával a jak udával popis výrobku.
Vše ok.
- lehký
- pevný
- krásný
skvěle sedí a je lehoučký a perfektně zpracovaný
- Lehký a pohodlný
- Lehky,kvalitne zpracovany
Mohu jen doporucit.
- Super cena, opravdu povedený design, lehoučký, zároveň vypadá pevně a kvalita zpracování je na vysoké úrovni.
- nemám nic
Rozhodně doporučuji všem lezcům jako ideální startovací set, navíc je kompletně vyrobený u nás, žádná Čína :)
Singing Rock Sit Worker standard III
Přidáno: 6. května 2014
(naposledy upraveno 6. května 2014)
Zakoupeno v worksafety.cz
vse ok
Singing Rock Packet Versa
Registrovaný uživatel
Přidáno: 4. dubna 2014
(naposledy upraveno 13. října 2015)
- Velmi pohodlný při delším sezení nebo padání
Dobrá volba mezi startovacími packety. Dostupná cena. Variabilita díky sdruženým velikostem.
Velmi výhodná nabídka setu, spokojenost akorát ten kýbel nic moc jinak perfekt.
- Super zpracování. Polstrování není na takové úrovni jako u dražších verzí, ale určitě se to dá vydržet. Sedák používám přes pracovní kombinézu a vše je v pohodě.
- Nedá se odepnout vrchní část.
Za tuto cenu přijatelný pracovní postroj.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »