Nejnovější recenze ze sekce Úvazky
Lehký,kompaktní
Velke plus za bederni tlumic.
Rozhodne nelituju.
- vynikající cena, kvalita výrobku, široké nohavičky pro ženu
- opravdu jednoduché a precizní ovládání pásků sedáku
- karabina s praktickým rychlozámkem
- vše v krásné tyrkysové barvě, což ocenilo ženské osazenstvo rodiny :)
- vše, kromě magnesiové koule, jak jsme očekávali
- V setu měla být magnesiová koule, ale poslali jste nám prášek - toto je jediná vada na kráse této nabídky
- český produkt
- kvalitní zpracování
- pohodlný
- plně konkurenční cena
- spousta bezpčnostních prvků
- tak jako oblečení může být lepší vyzkoušet před koupí
Velmi kvalitně zpracovaný, bezpečný a pohodlný úvazek od českého výrobce, který za dobrý peníz nabízí spoustu muziky.
- výhodou je cena
- poměrně lehký
- poměrně pohodlný
- dost poutek na cajky kolem
Totéž jako u sedáku, jednoduchá manipulace, pohodlné, spolehlivé.
- 4 přezky
- Jsem na něj zvyklý
- KLvalita, cena
Široká nabídka, kvalita, cena.
- prijemny sedak
- hodne uchytu
- jednoduchost
- výborně sedí
- zatím vše OK
- Jednoduché nastavování popruhů, systém přezek s možností vyháknutí, takže do toho jde dobře vlézt i v botech. Za mě pěkné barevné zpracování i když chápu, že to je jen otázka vkusu.
- Velký rozsah velikosti
- Lehký a pohodlný
Sedák pasuje skvěle na 7 mi leteho stejně jako na 12 ti leteho syna. Měli jsme již odzkoušené od kamarádky, tak jsme si teď pořídili vlastní. Naprostá spokojenost.
- pohodlný sedák
- Komfortní, relativně lehký, nerezová spona Rock Lock, pěkný design, levný
- Někomu může připadat jistící oko příliš úzké (12mm) ale jedná se jen o psychický vliv, jinak je samozřejmě bezpečné.
Zboží potřebujeme k jiným účelům, než je určen. Při objednávce jem informovala prodejce., který mě vyšel vstříc a zboží zaslal. Proto musím zboží vrátit.
- výborně sedí i na více velikostí - od malého dítěte do většího
zatím nevím
Ze dvou vybraných sedáků jsem si vybral ten druhý, tento mi nevyhovoval pro můj účel.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »