Nejnovější recenze ze sekce Úvazky
Protekt GRIDER
Přidáno: 20. listopadu 2024
(naposledy upraveno 20. listopadu 2024)
Zakoupeno v ENYTEX SHOP
Zboží ještě nedorazilo a vy chcete hodnotit? Jak asi ?
Velice lehký a skladný lezecký úvazek. Při lezení vůbec necítíte, že ho máte na sobě. Sezení v úvazku taky není problém, nic netlačí. Vřele doporučuji.
- Jsou i pohodlnější sedáky, ale za tu cenu...
- vejde se do nej i velky zadek
Zvladne pas az 125 cm. Zadny jiny takhle velky uvazek jsem nenasel (mimo stranek s vybavenim pro vyskove prace).
Sedi dobre, da se dobre nastavit.
- Pohodlnost
- Nastavitelnost
- Skladnost
Sedací úvazek je velmi pohodlný a lehce nastavitelný. Velmi dobře sedí a nikde netlačí. Je vhodný na delší lezení.
- Pohodlnost
- Široká možnost nastavení
- Kvalita materiálu
- Jednoduché nasazení
- První nastavení
První nastavení produktu je lehce obtížné a vyžaduje čas a trpělivost. Materiál je pevný a díky šířce popruhů i pohodlný.
- Lehký precizně udělaný
Nedostatečný návod, ale to je asi maličkost
- Poměrně pohodlný
- Rychlé utahování
- Lehčí
- Nohavičky se trochu povolují
- velmi lehký a skladný na dlouhou túru
- vypadá dobře
Ještě jsem to nevyzkoušel v praxi, ale vypadá to dobře a hlavně je to lehké, což je na dlouhý hřebenový přechod zásadní.
- Vhodné i pro drobnější postavu
- Idealni pro zacatecniky
Rock Empire Belt Equip Lock
Přidáno: 4. září 2024
(naposledy upraveno 15. září 2024)
Zakoupeno v HUDYsport a.s.
- Sedí perfektně, přezky jsou super
- Minimalistické rozměry, ultralight, přesto pohodlný
- Lehký
- celkem 4 utahovací přezky
- pohodlný
To dlouhé oko zezadu až dopředu mi překáží, tak jsem ho oddělal. Jinak kvalitní zpracování.
Sedák je pohodlný, ale přezky na pase jsou dost malé, takže se s nimi hůře manipuluje.
- Vadí mi, že nejde nastavit šířku nohaviček. Více sedáků to tak má
Jednoduché spojení prsáku se sedákem. Když potřebuju sundat mikinu, lze prsák jednoduše sundat zatímco jsem stále jištěn v sedáku.
- příliš vysoká poloha úvazku před hrudníkem, dítě má uzel skoro v obličeji, nejde vyregulovat vzdálenost uchycení horní a dolní části, je napevno.