Nejnovější recenze ze sekce Úvazky
- Velmi pohodlný sedák
- Hodně příjemný materiál na polstrování, dosud jsem takový materiál na jiném sedáku neviděl
- Dobře vyřešené nohavičky
- Špatně vyřešené poutko na zbytek nosného popruhu
Velmi povedený sedák s nízkou váhou, ale s vynikajícím komfortem.
- jeden pack - skvele pre zacianajucich
dobry pack na zaciatok, chapem ho ako istu formu rady co je treba na zaciatok pre lezca a dobry sposom ako si urobit nazor na vybavenie
- Supr padnoucí sedák. Skvělý design
Mohu plně doporučit. maximální spokojenost
- super celotělový úvazek pro děti
- perfektně sedí
- dá se parádně uzpůsobit na tělo dítěte
Skvěle padnoucí s možností uzpůsobení na tělo podle výšky dítěte. Kupovali jsme i na menší výšku dítěte než je uváděno a pohodlně jsme pomocí přezek stáhli i namenší postavu. Vyzkoušeno v tělocvičně na umělé stěně, venku na skalkách a místo houpačky a děti jsou spokojeny. Budeme muset kupovat další :-)
Trochu tlačí
Spokojený
- Pro občasné práce na střeše, nátěry a tp mi vyhovuje.
- - cena
- - jednoduchost
- - variabilita
- - nevím
- - nebo asi malý komfort , ale vzhledem k ceně a použití ....
Mám ho již delší dobu a jsem s ním maximálně spokojený. Je pohodlný, přitom dost pevný. Výhodou jsou nastavitelné nohavičky. Doporučuji.
- velmi kvalitní robustní a bezpečný víceúčelový celotělový postroj.využívám ho jako vzdušný dřevborubec- perfektní
je přesně takový jaký jsem si představoval a jsem spokojen doporučuji ostatní pokud mají možnost vyzkoušt jiné tzak ať zkusí a pak pochopí
- základní výbava pro začátečníka
- odle mého názoru kvalitní komponenty
- úvazek mi neseděl
pro začínající lezce podle mého názoru ideální set
koupil jsem 2 pro mě a pro syna a jsme spokojení
- -pořizovací cena
- -pevné úchytky na materiál
- -pohodlí
- -nic co zásadního
- -větší velikost i nejmenší velikosti 1
Tento sedák kvalitně poslouží každému rekreačnímu lezci, ať už na umělé stěně či nějaké té sklalé, nebo ferratě. Neni nic co by se mu dalo vytknout. Snad jen maličkost a to velikost ve které se dodává. Jsou jen 2 velikosti s tím že mám velikost č. 1 a mám jí v pase opravdu utaženou nadoraz a je to přesně akorát. Tzn. že někdo kdo je drobnější postavy, nebo dívka může mít menší problém se správným dotažením popruhů a to hlavně v pase. Jinak co se týká pohodlí je vynikající. Při průměrné době zavěšení nijak výrazně nikde netlačí. Na dlouhé zavěšení to ale není. Ten kdo si sedák pořídí,určitě nebude litovat a bude s ním spokojen. Cena je také příznivá a v poměru z kvalitou značky dobrá.
- Jednoduchý sedák pro nenáročného a občasného vertikálního lezce :-)
Za přijatelnou cenu plně dostačující sedák.
OK
- Pohodlný, široce nastavitelný, plně ozebíratelný a velmi univerzální set.
- Výroba z velké části v CZ.
- Velice cenově výhodný set.
- Snad jen dovylepšit pásek na pytlík na magnézium.
Pohodlný, široce nastavitelný, plně ozebíratelný a velmi univerzální set, navíc velice cenově výhodný.
- Dobrá cena
- tuzemský výrobek
- kvalitní výrobek
- zadní gumičky na nohavičky
- některé série stažené z prodeje
Singing Rock Attack jsem si koupil cca před rokem. Je to kvalitní výrobek. Tento sedák jsem si vybral díky své ceně, která je oproti konkurenčním výrobkům opravdu "za hubičku".
Tento sedák není určen ale na delší vysení na laně, je to spíše na stěnu, na zachycení pádu. Sedák jsem zakoupil v prodejně SUNSHOP.CZ.
Sedák má odstavné poutka na příslušenství, které na poutka můžete zaháknout. Vzadu na nohavičkách vedou gumičky které spojují nohavičky s hlavním pásem.,
Součástí balení byl ještě návod a textilní pytlíček, který můžete používat na uschování sedáku.
Bohužel některé série tohoto výrobku byli stažené z prodeje.
Zpracování tohoto výrobku je jinak velice dobré. Švy jsou opravdu pevné.
SR Attack splnil má očekávání velmi dobře.
- kompletní základní výbava v krásném provedení.
- uvítal bych i nabídku prsního úvazu ve stejném designu
Pamatuji doby ,,totáče,, kdy nic nebylo,takže paráda a navíc je to od českého výrobce.
- Příjemné, lehké, snadno nastavitelé
Spokojenost
- kvalita výrobku
Tento sedák využije jak začátečník na horolezecké indoor stěně, tak i pokročilejší lezci na venkovní cesty. Sedák je pohodlný, dobře padne a jeho hmotnost je také jedna z jeho předností. Při nasazování oceníte pružnost popruhů obepínajících stehna, takže není potřeba utahovat kolem nohou, ale jen v pase. Kolem pasu máte dokola možnost připnout řadu expresek, karabin a podobně, takže ode mě je hodnocení kladné.
- Přesně splňuje potřeby
- Kombinace ideální pro začátečníky
Hledal jsem sedák včetně příslušenství a tato akční sada byla právě ideální. Skvělá cena, výborné provedení
- odborné rady personálu a rychlé vyřízení objednávky
- potřeba na dovolenou
na základě doporučení personálu